Brezplačna dostava nad 75€

Ups!

Oprostite, nekateri izdelki niso na voljo v želeni količini.

OK

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine 3dragons (3dragons.eu) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje, Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

 

Z uporabo te spletne strani se obiskovalec (kupec) strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Obiskovalec, ki bo vnesel kakršnekoli podatke, je dolžan vnašati samo točne in resnične podatke, informacije, gradiva, itd.. Netočne in neresnične podatke bomo obravnavali kot zlorabo, in jo predali ustrezni pravni službi. Podatke pridobljene preko spletnih obrazcev in pri naročanju, bomo uporabili le v namene poslovanja podjetja Jan Berdajs s.p.

 

NAROČILA

Ponudba artiklov na spletu se lahko dnevno spreminja, za artikle na spletu veljajo spletne cene. Želeno blago naročite elektronsko preko spletnega kataloga oz. naročilnice, preko e-poštnega naslova: info@3dragons.eu ali preko telefona na podlagi cenika. Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju Jan Berdajs s.p. Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu v roku dveh ur od oddaje naročila.

 

KORAKI NAKUPA

Pred začetkom naročila se mora obiskovalec spletne trgovine registrirati kot uporabnik. Po registraciji lahko uporabnik začne postopek naročila.

 

Koraki naročanja:

1.korak: Izberite količino izdelkov, pri izdelku z variantami pa še varianto (npr. barvo, velikost ipd.).

2.korak: Izberite način plačila izbranega blaga ter dostavo.

3.korak: Prikazan je seznam vseh artiklov, ki jih želite naročiti ter znesek celotnega nakupa. Naročnik v tem koraku potrdi, da je seznanjen s pogoji naročanja, v nasprotnem primeru ni mogoče zaključiti naročila. V tem koraku tudi zaključite naročilo.

 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Vse o naši politiki zasebnosti (povezava)

 

DOBAVA BLAGA

Rok dobave blaga je naveden za posamezen izdelek. Podjetje Jan Berdajs s.p. v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago, račun pa pošlje v elektronski obliki na e-poštni naslov stranke.

 

VRAČILO BLAGA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. V kolikor se odločite odstopiti od pogodbe, imate pravico, da nas v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe. V tem primeru morate blago nemudoma vrniti oziroma najpozneje v roku 30 dni po obvestilu, da odstopate od pogodbe.

 

Garancijo ter stvarno napako lahko uveljavlja kupec blaga, ob predložitvi računa.

 

Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pred vsako uporabo artikov preverite ustreznost blaga! Pri odstopu od pogodbe vračilo izdelkov, ki so bili uporabljeni ali imajo na izdelku ali originalni embalaži znake uporabe, ni možno!

 

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. (v skladu z 5. odst. 43d. člena ZVPot)

  

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.  (v skladu z 9.odst. 43. člena ZVPot)

 

IZDAJA RAČUNA, PLAČILO BLAGA

Podjetje Jan Berdajs s.p. kupcu izda račun za naročeno blago ob dobavi blaga. Naročeno blago, ki je na zalogi kupec plača ob naročilu. Za večja naročila pravnih oseb (tako količinska, kot vrednostna) se lahko sklene pogodba, plačilo se izvrši direktno na TRR podjetja Jan Berdajs s.p. Naročeno blago je v lasti podjetja Jan Berdajs s.p.  do plačila celotne kupnine.

 

PREKLIC NAROČILA

Uporabnik ima pravico do preklica naročila, vendar mora sam kriti stroške poštnine v primeru, da smo naročilo že odposlali. Enako v tem primeru velja tudi za vračilo blaga.

 

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu, na računu, ali če je to določeno z zakonom. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu (če obstaja), ob normalni uporabi, ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali zakonsko predpisani. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa izdelek zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim izdelkom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Posredovanje blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec s tem nima stroškov. Če želite pošiljko vrniti na naše stroške, nas prosim obvestite na našo telefonsko številko + 386 (0)64 276 738 ali na e-mail naslov: info@3dragons.eu. Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.